Poslijednje vijesti

Naša modna dizajnerica Samra Topić Šljivić na Sarajevo fasion week-u

 


U prelijepim prostorijama hotela Holiday Inn sinoć je zaiskrila prva noć 45. Leda BH Fashion Weeka, pružajući domaćim dizajnerima priliku za blistavu prezentaciju njihovih nevjerojatnih kreacija.

Dvorana je bila ispunjena do posljednjeg mjesta, a prisutni su imali priliku uživati u raskošnim kreacijama, obuhvaćajući modne vizije za sve sezone - od jeseni i zime do ljetnih radosti te elegantnih svečanosti.



Na ovom veličanstvenom događaju, svoj talent su predstavili i lokalni dizajneri, a među njima se istaknula naša Samra Topić Šljivić u kategoriji dječje mode. Njezine kreacije su izazvale oduševljenje prisutnih, a vjerujemo da će osvojiti i svačije srce.

Upornost u kombinaciji sa ljubavlju prema onome što radite se uvijek isplati, a Samra je živi dokaz toga. Njezina strast prema dizajnu odražava se u svakom šavu, stvarajući ne samo odjeću, već i umjetnička djela. Sada, s ponosom možemo reći da su sve kreacije koje je Samra predstavila dostupne za kupovinu. Posjetite njenu Facebook stranicu "Asya handmade" i otkrijte svijet jedinstvenih modnih izraza.


Gornjotuzlaci se s pravom ponose našom talentiranom Samrom i s radošću prate njezin uspon u svijetu mode. Samra, čestitamo ti i želimo ti mnogo uspjeha i mnogo lijepih kreacija.

Nema komentara